Foto: Ed van der Padt

Windwaarschuwing

4 mei 2021 - 10:17

Vandaag landinwaarts windstoten van in kracht 7 tot 9! In het IJsselmeergebied, de kustgebieden en op de Wadden tot in kracht 9 of 10! In het zuidwestelijk kustgebied mogelijk in kracht 11! Tijdens buien door regen soms matig zicht en hagel kan plotseling voor gladheid zorgen.

Ook vanavond windstoten in kracht 7 of 8. In het Waddengebied en IJsselmeergebied in kracht 9 of 10! Het wordt gaande de avond iets rustiger en vannacht neemt de buienkans af. IJsselmeer later vandaag en vanavond golfhoogte 2,5 meter! 

Vandaag overdag in fasen stormbuien met windstoten en zware windstoten. Kans op hagel en onweer. Overdag 11 tot 14 graden. Een krachtige tot harde wind uit west tot zuidwest met windstoten in kracht 7 tot 9. IJsselmeergebied, kustgebieden en Waddengebied een stormachtige wind met windstoten in kracht 9 tot 11. Vanavond droge perioden, maar ook nog stormbuien.

Woensdag een matige tot krachtige wind uit west tot noordwest. Windstoten in kracht 7 of 8. Een aantal buien of buitjes met de zon ertussendoor. Overdag rond 10 en 11 graden Donderdag en vrijdag een aantal buien of buitjes. In het weekend opwarming naar ongeveer 18 graden op zaterdag en 20 of 21 graden op zondag. Het weekend wel buien, vooral ook op zondag.


Piet op locatie?

Laat Piet het weer presenteren
bij uw bedrijf of evenement.