Vernieuwde site in samenwerking met ICIT

2 januari 2020 - 15:30

Op deze nieuwe site kom ik elke dag met een weerbericht en ik hou de actualiteit van het weer bij. Er zullen regelmatig blogs verschijnen.

Ik wil iedereen bedanken voor het trouw kijken naar mijn Piets Weer bij SBS6. Ik wil ook iedereen bedanken voor de steun in het jaar 2019. En ook iedereen in Nederland bedankt voor de gastvrijheid de afgelopen 23 jaar en 4 maanden Piets Weer bij SBS6. Ik heb het een geweldige tijd gevonden om samen Piets Weer te maken. Dit tijdperk bij SBS6 heb ik gisteren afgesloten. Piets Weer blijft en ook online.

De vernieuwde pietsweer.nl is gebouwd door mijn partner ICIT uit Franeker. Het is nog maar een begin. Op deze nieuwe site kom ik elke dag met een weerbericht en ik hou de actualiteit van het weer bij. Er zullen regelmatig blogs verschijnen. De site is geschikt voor op de mobiel.

Oant moarn en tot morgen. 

Iedereen een fantastisch 2020 toegewenst!


Piet op locatie?

Laat Piet het weer presenteren
bij uw bedrijf of evenement.